Volg ons op Facebook

Welkom bij Schadenet Van Gestel Tilburg

Wij zijn Schadenet Van Gestel Tilburg. Opgericht in 1976 te Bavel als Carrosserie Van Gestel. Carrosserie Van Gestel is begonnen met onderhoud aan personenauto’s. Na twee jaar ging het roer om en is men zich alleen gaan richten op schadeherstel. Na vele verbouwingen en uitbreidingen van het pand in Bavel is in 2006 een nieuw bedrijfspand in gebruik genomen op een mooie en makkelijk te bereiken locatie in Breda, namelijk op Industrieterrein Hoogeind. In dit moderne bedrijfspand repareren wij alle merken personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Met vestigingen in Breda, Etten-Leur en Tilburg zijn wij uw schadepartner in Midden-Brabant.

De afgelopen jaren is onze organisatie gegroeid naar 32 medewerkers welke iedere dag voor u klaar staan. Onze gedreven en professionele medewerkers zijn continu op zoek naar de beste en meest milieuvriendelijke reparatiemethodes voor uw auto. Door gebruik te maken van watergedragen en luchtdrogende lakken kunnen we het milieu zoveel mogelijk ontzien. Ook het gebruik van tweedehands onderdelen behoord tot de mogelijkheden, uiteraard in overleg met de klant. 

Er wordt continu geïnvesteerd in opleiding en equipement in onze werkplaatsen om de beste kwaliteit, reparatietijd en tevredenheid te bieden aan onze klanten. Wij laten u graag ervaren hoe zorgeloos autoschade kan zijn! Dit heeft er mede toe geleid dat wij gecertificeerd zijn conform ISO:9001, ISO:14001, Erkend Duurzaam en Duurzaam Repareren.

Wat te doen bij autoschade

Schademelding? Via onze website of app is het gemakkelijk om een schade bij ons aan te melden. Na ontvangst van uw melding nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. Tevens bespreken wij met u de mogelijkheden met betrekking tot vervangend vervoer en dergelijke. U mag natuurlijk ook altijd langs komen op een van onze vestigingen, zonder afspraak!

Autoschade? Wij zijn er voor u!

Een afspraak maakt u binnen 5 minuten

Direct reparatie plannen Vraag een offerte aan

Bellen kan natuurlijk ook: 013-5431147