Hagelschade?

Hagelbuien zorgen in extreme gevallen voor deuken in het plaatwerk van de auto. Gelukkig kunnen wij de schade die veroorzaakt is door een hagelbui vaak volledig herstellen door middel van uitdeuken zonder spuiten. In het verleden heeft Schadenet - bij extreme gevallen - als collectief hagelcentra opgericht in gebieden waar veel autoschade is veroorzaakt. Zo garanderen wij dat we u te allen tijde kunnen helpen bij hagelschade. Schadenet Van Gestel beschikt zelf ook over specialisten die de gevolgen van een hagelbui onzichtbaar kunnen herstellen.

Stormschade?

Tijdens een storm kunnen rukwinden ervoor zorgen dat er grote takken of zelfs hele bomen op wegen, paden en parkeerplaatsen terecht komen. De kans is hierbij aanwezig dat uw voertuig geraakt wordt. Erg vervelend. De Schadenet Van Gestel vestigingen hebben verschillende schadeherstelmethodes in huis om stormschade aan uw auto te herstellen. Neem telefonisch contact op of kom gerust even bij één van onze vestigingen langs voor advies.

Reparatie plannen | Offerte aanvragen | Online schade calculator

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak