Koplampschade

Beschadigde koplampen is een vorm van autoschade waar veel mensen niet bij stil staan, omdat het niet altijd goed zichtbaar is.

Door steenslag en blootstelling aan diverse weersinvloeden - zoals de zon - worden koplampen dof en beginnen ze te verkleuren. Koplampen worden tegenwoordig gemaakt van polycarbonaat. Dit is een hard soort kunststof dat veel licht doorlaat en dus ideaal is voor autoverlichting. Het nadeel van polycarbonaat is echter dat het krasgevoelig is. Steenslag is dus een grote boosdoener wat betreft doffe koplampen.

Koplampschade herstellen

Polijsten

Bij het polijsten wordt er een laagje van de (coating van de) koplamp afgeschuurd. Na het polijsten zal er een nieuwe harde coating laag worden aangebracht die de koplamp beschermt tegen nieuwe schade.

Koplamp vervangen

Het kan ook voor komen dat de koplamp zodanig beschadigd is dat deze niet gepolijst kan worden. In het geval van barsten of soortgelijke typen schade kan het voorkomen dat de gehele koplamp vervangen moet worden. Alle vestigingen van Schadenet Van Gestel kunnen u hierbij van dienst zijn.

Reparatie plannen | Offerte aanvragen | Online schade calculator

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak