Over Schadenet Van Gestel Etten-Leur

Wij zijn Schadenet Van Gestel Etten-Leur. Opgericht in 2012. Voorheen was ons bedrijf actief onder de naam Schadenet Hermans. In 2012 is het bedrijf overgenomen door Schadenet Van Gestel Breda. Ons bedrijf is gevestigd op industrieterrein Vosdonk en is hierdoor vanuit alle windstreken makkelijk bereikbaar. In ons moderne bedrijfspand repareren wij alle merken personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Met vestigingen in Etten-Leur, Tilburg en Breda zijn wij uw schadepartner in Midden-Brabant.

De afgelopen jaren is onze organisatie gegroeid naar 32 medewerkers welke iedere dag voor u klaar staan. Onze gedreven en professionele medewerkers zijn continu op zoek naar de beste en meest milieuvriendelijke reparatiemethodes voor uw auto. Door gebruik te maken van watergedragen en luchtdrogende lakken kunnen we het milieu zoveel mogelijk ontzien. Ook het gebruik van tweedehands onderdelen behoord tot de mogelijkheden, uiteraard in overleg met de klant.

Er wordt continu geïnvesteerd in opleiding en equipement in onze werkplaatsen om de beste kwaliteit, reparatietijd en tevredenheid te bieden aan onze klanten. Wij laten u graag ervaren hoe zorgeloos autoschade kan zijn! Dit heeft er mede toe geleid dat wij gecertificeerd zijn conform ISO 9001 en ISO 14001.

Wat te doen bij Schade

Schademelding? Via onze website of app is het gemakkelijk om een schade bij ons aan te melden. Na ontvangst van uw melding nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. Tevens bespreken wij met u de mogelijkheden met betrekking tot vervangend vervoer en dergelijke. U mag natuurlijk ook altijd langs komen op een van onze vestigingen, zonder afspraak!

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak