Disclaimer

De informatie op deze site (teksten en beeldmateriaal) valt onder Copyright© van Schadenet B.V. De informatie op deze website wordt beschikbaar gesteld door Schadenet. Hoewel uiterste zorg wordt besteed om de inhoud van deze site zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te maken, blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend en Schadenet is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van de informatie.

Auteursrechten

Schadenet behoudt zich het auteursrecht op de via www.schadenet.nl (en de websites van haar vestigingen) verstrekte informatie inclusief beeldmerken, logo's en fotomateriaal, uitdrukkelijk voor. Het is derhalve niet toegestaan de informatie anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Schadenet B.V.

Privacy

Schadenet hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van de website. De door u verstrekte persoonsgegevens ten behoeve van vragen of schademeldingen worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de melding of vraag.

Privacy statement ten aanzien van Google Analytics

Deze website maakt gebruik vaan Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief onze AdWords-advertenties bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. Deze diensten worden aangeboden door Google Inc. (“Google”). De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google maakt hiervoor gebruik van ‘cookies’ (kleine, anonieme en geheel ongevaarlijke tekstbestandjes die op uw harde schijf worden opgeslagen). Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze zoals hiervoor omschreven.

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak